1990 07 19 - 2005 05 17

Välkommen till Felicias Hemsida

candle

 

Min älskade dotter Dokument Bilder Korrupta Poliser Länkar Felicias Mamma

Hem

Nytt 2014

 

 

Jag har haft ett samtal med fru Dorota Kruszewska Ståhlberg, jag har frågat henne om varför inte David Gajnok som i dag heter David Ståhlberg Har gått till polis och berättat om kvällen då han brottade ned Felicia 14 år och tog ett polisgrepp om halsen så hon dog.

David Ståhlberg bor i halmstad med sin fru Dorota och har med tiden fått 2 egna barn. Dorota jobbar på länsförsäkringar. De bor på Lokföraregatan 4B 30269 Halmstad.

Hon beklagade sorgen och sa sedan att hon visste om allt men att de ville tänka på sin egen familj, Dorota har inga problem med att leva med David och hans kriminella handlingar. Samtalet är inspelat.
Felicias pappa bor i området. Att behöva se den som mördade sin dotter är fruktansvärt och Förtvivlat.

Att strypa en 14 årig flicka och hänga upp henne i ett träd i stället för att ringa ambulans eller göra upplivningsförsök så ringde David Ståhlberg till sin Arbetsledare och chef Dan Larsson som vill rädda sin verksamhet. De skulle ju starta upp spelmissbruk för ungdomar med Ove Sandberg. Så inte heller han ringde till ambulans eller polis. De släpade ned Felicia till ån i en pressening och hängde upp henne i ett träd.

Nina som är ett fingerat namn och som var på Kastellet samtidigt som Felicia mötte David och Dorota på mödravården. Hon mådde jättedåligt av att se dem.

Jag var så arg så jag skakade när jag mötte David i halmstad. Man kan ju tänka sig hur alla offer mår som möter gärningsmän som dödat, våldtagit, misshandlat mitt på ljusa dagen. Män /kvinnor som skulle suttit i fängelse, Nu går de lösa.

Vi gör nu en Efterlysning på den polska mannen som arbetade i området och som såg 2 män bära ut en tung presenning ned mot ån från castellet 17 maj 05. Och vi vet nu att det är Dan och David då David berättade detta för mig.

Polisen såg inte mannen trotts att de åkte förbi honom då de skulle till Kastellet 18 maj 05. Den polska mannen var ute och gick nyfiken på vad det var de släpat ned men då var polis där så han gick inte dit

Jag träffade på honom när jag var vid trädet med blommor. Först blev jag livrädd att det skulle vara Dan som närmade sig. Men det var polacken, jag berättade vad som hade hänt och då berättade han om vad han sett den 17 maj 05.

Polis var inte intresserade att komma ut och höra mannen. Polacken arbetade på någon gård och ville inte åka med till polis, men om de kom ut så kunde han berätta vad han sett. Det hjälpte inte att övertyga polis om att åka ut. De brydde sig inte. De ville inte, de hade annat att göra.

VIKTIGT
Så nu kommer vi att lägga ut en stor belöning till mannen om han ställer upp och vittnar. om det han såg. Vi kommer lägga ut en annons i polsk tidning också. Så ser du detta eller känner du till något! maila mig.

Den 19 mars i år fick jag av en händelse se en artikel om de tre syskonen som var placerade på Kastellet samtidigt med Felicia, Nina och hennes syskon som jag tappat kontakten med en kort tid. Vi fick åter kontakt och vi kommer att lämna in nya anmälningar.

Vi kommer aldrig att acceptera våld mot utsatta barn, Det finns lagar mot sådant åtminstone på papper. Det här hemmet jag tillslut fick stängt bröt mot hela barnkonventionen. Men Falkenberg Fortsätter att bryta mot lagar. Att låsa in barn i lådor som kallas mysen låter väl mysigt? Googla Villa Balder och Ola Götesson, ja ni vet fallet Louise i Vetlanda. Han har hittat hit.

Sen ska ni veta att Kommunalrådet Mari-louise Wernersson och Company Styr och Granskar vad som ska läggas ut och hur länge artiklar ligger kvar, En del försvinner helt. Vi får ju bara hoppas att hennes dotter Annie Wernersson som studerar Mänskliga rättigheter i Lund Använder sina kunskaper bättre än sina föräldrar. Kanske hon kan förklara för sin mamma Mari-Louise att alla barn har rätt till samma rättigheter och hjälp. Och vad det yttersta ansvaret innebär vid placeringar. Wernerssons

Vi får hoppas att nu när Nina blivit vuxen kan bli trodd och med sina syskon få de ansvariga dömda för misshandel och övergrepp. Att Dans sons fru Anna Sandberg lägger en kudde över lilla (pelles) huvud och nästan kväver honom och orsakar en nackskada.
Slänger barn på golvet ,som kastade vatten på dem, Och utsatte dem för diverse övergrepp. Det kommer lämnas in en anmälan med resten av de övergrepp de råkat ut för.

Min e-post är uppdaterad nu för den som vill ta kontakt.

   
 Nyheter och Länkar mm.


Ny anmälan om ung flickas död


Stiftelsen RÄTTSSTÖDSFONDEN - SRSF
- Opinion mot kollegialt frimureri i svenska domstolar -

Vi Bevakar Fallet Felicia brev till polis och åklagare


Vi stödjer en utredning av fallet Felicia

Öppet brev Felicia


TV4 lokala nyheter 070404 Psykoteraput prickad efter 15 årings död.


Styckmordet i Halmstad

Läs denna bok Detta är vårat halland i sverige.

av Lennart Norèn

 

Du förlorade din son Jag förlorade min dotter, Så mycket gemensamt. Vi stod båda helt maktlösa mot Rättsväsendet. Det finns ingen rättvisa eller lagar.

Tack för ditt stöd


STOPPA MOBBING

Till Minne Av

Måns Jenninger

1991 - 2005

Skolor och Kommuner kommer undan för lätt. Claes Vi ska aldrig låta dem glömma våra barn. kram


Hälsning från PAIN

Pain har sedan första stund varit en av våra favoriter "Tack för din hälsning"


Tack Emilush

Så länge vi har skit poliser och åklagare Som inte utreder mord eller följer lagen i sverige, BARNS RÄTTIGHETER.

EMIL sprid ditt budskap om polisen för vi är FLER I SVERIGE SOM FÅTT NOG

AnneliExpressen 19/5-08

Anmälningar på Poliser

Västra Götaland

Skåne

Västernorrland

Västerbotten

Polis i utförsbacke

Utreder sig själva !!


Polis anklagas för att gömma bevis

 

corruptio


Journalist som avslöjar grov kriminalitet bland poliser, åklagare, domstolar, justitiedepartementet och andra myndigheter som har till uppgift att se över rättsväsendet och dess tjänstemän.


Leif GW Persson

Kriminalkommissarie Ingvar Johansson Falkenberg

Polis Vincent Johansson Trollhättan


Socialen och myndigheters utredare skiter i den lilla människan och utreder efter eget tycke!

"Tack" Bo Edvardsson


Läs om Sveriges mörka förflutna, Barnhemsbarn och nutidens hvbhemsbarn. Felicia mfl..

Till alla andra som medverkade,,,det var fint att träffas och jag tänker på er.


Nina min vän Jag är stolt över att känna dig. Tänk om fler kunde vara så modiga som du kramar

 

  Creeper

MediaCreeper  

Ansvarig utgivare: Anneli Pettersson, Databas: feliciasliv.se ©