1990 07 19 - 2005 05 17

Välkommen till Felicias Hemsida

candle

 

Min älskade dotter Dokument Bilder Korrupta Poliser Länkar Felicias Mamma

Hem

Rosita Wärrings katastroflarm

 

Då nya uppgifter har tillkommit vår kännedom. Vi har nämligen inte haft tillgång till allt som skrivits. och eftersom de statliga myndigheter inte gärna går ut med sina misslyckanden så blir det den lilla människan som får utreda.

Vi fick ta del av denna artikel för ett tag sedan och började undersöka fakta.

Det vi fått fram kastar oss i ett förtvivlat tillstånd. Felicia kunde ha överlevt flera gånger om folk hade gjort det som lagar säger.

Tex

1. skolan skulle tagit våra ord på allvar när hon mobbades i skolan och inte fick det extra stöd i undervisningen hon har laglig rätt till. Felicia hade laglig rätt att få slippa mobbing och våld. Även att fått byta skola till lillasysters då de välkomnade henne där.

Men detta satte Kristina Hallgren stopp för av rena prestige skäl. Det vart dåligt för Möllevägs skolan att erkänna de mass problem de hade på grund av för stora mångkulturella klasser med dåliga resursrer.

Felicia och vi fick ta extra lektioner på egen bekostnad. Hon blev utsatt för våld och terror. Kommunen lyssnade inte när vi påpekade brister vi var bara jobbiga. Vi fick köpa en extra lägenhet på lillasysters område för att komma in på annan skola.

2. Skulle Felicia aldrig varit på detta eller något annat hem. Vi hade kontrollen efter att hon varit på BUP. Hon skulle vara hemma men vi hade ju fått en annonym anmälan från skolan på Felicia till socialen, Felicia Var utbränd och rispade sig i armarna. Vi jag ,familjen och mormor var hennes stora trygghet. Efter Bup så var hon på bättringsvägen.

3. Då kommer Socialen och ska ta henne till ett privat HVB hem för att hon ska få "vård" för sitt självdestuktiva betende som skolan orsakat henne!?. Social tjänstens lag är värre än vanlig lagstiftning den är = döden och ingen behöver ta ansvar eller dokumentera,,, det kommer vi till snart. Svenska myndighets personer är ansvars befriade.

4. Felicia kom till detta privata HVB hem i Asige som kallades Kastellet och heter Castrum AB med inriktning maskin broderi och djur

5. Det var stor missär och vi kom dit varje och varannan dag då vi såg att det inte var säkert för Felicia. Det var kaos och våld och bestraffningar som kunde slutat med döden för mer än min dotter. Det har gett de andra barnen stora problem ovanpå deras egna.

De tre syskonen som var där före felicia hade kämpat länge och den minsta utsattes för regel rätta sken avrättningar med kvävning som inslag. man kastade vatten på dem, lät dem inte gå till skola, de fick ingen mat.

Dan Larsson som var en av de många som misshandlade barnen.. Samt en Ann Katrine som var misstänkt under en 2 års tid. Men nu jobbar som vapen handläggare på polisen, De behöver ju folk med en fast hand som ni vet. Sedan har vi ju Dans sons hustru som välte sängar och kastade vatten på barnen.

Detta tycker inte Länstyrelsen är så farligt men ok de fick kritik men höll den inne för oss som var berörda. allt ligger på dokument

6. HÄR KOMMER ROSITA WÄRRING IN

De tre syskonens mamma har kämpat som en tiger och heder åt henne, hon har haft en tuff uppväxt. Barnen misshandlades aldrig i privat hemmet men Laholms kommun hade fått ett larm från skola om att det var "Misstanke" om detta, då minsta barnets pappa var berusad nån gång.

Men barnen älskade honom för det mesta och detta kan de säga i dag också. De berättar mer än gärna hur detta sjuka system förstörde livet för dem. Var de lite trasiga innan så är det inget mot vad de blev efter detta de gick i botten

Barnen har diagnoser men fick ingen hjälp, de blev nästan dödade och misshandlade. Frånvarande från skola som den minsta älskade att gå till. Han hade goda vitsord från skola och lärare. detta förstörde behandlingshemmet.

SÅ NÄR BLEV DET LAGLIGT FÖR KOMMUNER ATT TA BARN FRÅN HEM DÄR DE INTE MISSHANDLAS TILL EN INSTUTION DÄR MAN NÄSTAN TAR LIVET AV DEM MED REGELRÄTTA ÖVERGREPP PSYKISKT OCH FYSISKT.

Min dotter var på hemmet 55 dagar och Mördades genom KVÄVNING av personal assistent DAVID STÅHLBERG. Han hade valmöjliheter, Han kunde gjort upplivnings försök. Han kunde ringt ambulans. MEN HAN VALDE att ringa DAN LARSSON som kom och bestämde att de skulle hänga upp henne utanför ägorna och elda upp bevis.

efter att de hängt upp henne så skickade han hem David

Resten kan ni läsa här

7. Anledningen de skulle stänga hemmet och samma dag Felicia mördades var att de SAGT UPP ALL personal för att Laholms kommun tagit bort sina barn där i från. De hade en plan B med att starta upp ett spelmissbruk, Det skulle ge ännu mer pengar.

Så David som strypt Felicia i ett bråk på rummet Var en katastrof mot fortsatt näringsverksamhet. Dan beslutade att de skulle hänga upp henne utan för ägorna.

SEDAN SKICKADE DE EN FAKTURA TILL FALKENBERGS KOMMUN OM ERSÄTTNING FÖR UTEBLIVEN TID på 180 000 kr. HEMMET SLAPP REDOVISA FELICIAS SISTA TIMMAR I LIVET. DE FICK PENGAR FÖR TID SOM FELICIA SKULLE HA VARIT DÄR (MEN VAR JU DÖD) VÄRST AV ALLT ! och läs noga nu ... betalt för tid hon skulle varit där ,ok ? men de hade ju sagt upp all personal samma dag hon dog, så de tog betalt för tid utan verksamhet.

Och FALKENBERGS KOMMUN SÖG I SIG HELA SKITEN

De ville ju bara bli av med hela skandalen. FÖR DEN KOMMER HÄR

8. Rosita Wärring har genom drygt 1år fått ta emot klagomål på hemmet dels av barnens mamma och barnens ombud och av barnen själva. de struntade i detta men barnen blev så sjuka och vanvårdade så till slut så fick man ta hem den minsta

Hur ofta händer detta att socialen tar och sätter tillbaka barnen till sitt biologiska hem för att det är säkrare för barnets liv och hälsa???

De hade även ett katastrof möte med angränsande kommuner nämligen FALKENBERGS KOMMUN det kom representanter och av någon anledning så hittar ingen av kommunerna detta i sina akter, Det anteknades inte så noga sa de...

Det är LAG på att journalföra viktiga händelser, detta har inte gjorts. Trotts att det står i barnens social akter att -Barnen måste komma hem så fort det går ...det står om massor med övergrepp som barnen och mamman berättat och socialtjänsten kände även till läget.

Mamman har skrivit 2 handskrivna brev och vädjat för sitt barns liv och en kommande katastrof- ja den kom Felicia blev mördad i kommunens omsorg och kommunen som har det YTTERSTA ANSVARET VID PLACERINGAR. Felicia Behövde inte DÖ

Varken FALKENBERGS KOMMUN ELLER LAHOLMS KOMMUN säger sig hitta något möte i sina akter, Vi hade ett akut möte med Falkenbergs social chef samt att vi tog med oss Rättsombudet i FUB Willy Engebrethsen.

Vi ställde frågorna men de hittade inga svar och skylde på datasystem mm. Vi sa att vi misstänkte att tidigare inblandade har gallrat i akter och tagit bort viktig information. De skulle se efter men ännu har inget mer hänt. bara en mail att ingen minns något.

9. VI HAR UPPRÄTTAT EN POLISANMÄLAN MOT FALKENBERGS KOMMUN för att få klarhet i vem som var med vid mötet och varför de inte informerade oss /mig som vårdnadshavare,eftersom platsen upphört vid uppsägningarna.

10. Rosita Wärring säger på heder och samvete att det var möte och att det var representanter från FALKENBERGS KOMMUN. Jag har det SVART PÅ VITT.

Så vem ljuger i detta? det vill vi veta. Vi har rätt att få veta varför vår dotter blev och tilläts få bli mördad utan utredning gjordes. varför pengar betalades ut , varför man hemlighåller information.

Varför tillåts STATLIGA MORD OCH ÖVERGREPP I SVERIGE I 2000 talet.

 

ÖPPET BREV TILL STEFAN LÖFVEN (s)

SÅ ALLA NI I REGERINGEN OCH DU STEFAN LÖFVEN.

Jag har fått ditt brev vid valet och du lovade mig ett möte tillsammans med mig skulle jag ha med mig ett av de drabbade barnen för hon ville berätta om sina svårigheter detta har gett dem.

Då de anmälde till polis men de valde att inget göra och än i dag så bryter polis och åklagarmyndigheten mot våra rättigheter och lagar. Och hon hade stor tro på dig.

Du har ju faktiskt den bakgrund hon och hennes mamma har. Så läser du detta så hör av dig för de du har hänvisat mig till känner inte till något.

Jag tog också upp det olämpliga med att vissa politiker i socialdemokraterna inte är representiva i partiet. Samt den ohållbara situationen med Halmstads åklagarmyndighet och polis i Halland

Så hör av dig om du bryr dig om att hålla löften. du når mig på mail.

Jag Jag kämpar för Sveriges barns LIKA rätt till LIVET- barnkonventionen Och hör jag inget från dig så kommer jag att be Barn i hela sverige att posta mig deras berättelser vid möte i skola och instutioner mm.

Jag kommer att posta dem fill FN och där ligger redan hård kritik.

SVERIGE SKA INTE HA EN PLATS I FN UTAN ATT DEN ÄR ÄRLIG

 

Vi vill tacka Drottning Silvia.

Vill tacka Drottningen för det möte vi hade, Det betydde mycket att vi fick berätta om våra erfarenheter i Felicias fall.

 

Ett av de drabbade barnen som i dag är ung mamma och jag skrev till Kronprinsessan Victoria och önskade ett möte som det vi hade med Drottningen. Vi känner att det är viktigt att belysa de ungas situation i dag och vidarebefodra vår erfarenhet och information om ungas utsatthet till Kronprinsessan Victoria då hon i framtiden ska ta över.

Vi känner att hon behöver den kunskapen/vetskapen i livet som framtida Drottning.

De övergrepp som har pågått i 100 år fortsätter. Det är viktigt att barn inte blir utsatta för övergrepp och mord vid statliga instutioner. Det är viktigt att vi har polis och åklagare som utreder brott mot barn. Detta görs inte i dag,

Jag jobbar för barns rättigheter .Alla har rätt till ett liv utan våld och övergrepp från vuxna

Vi sänder en ny förfrågan innom kort.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 Nyheter och Länkar mm.


Ny anmälan om ung flickas död


Stiftelsen RÄTTSSTÖDSFONDEN - SRSF
- Opinion mot kollegialt frimureri i svenska domstolar -

Vi Bevakar Fallet Felicia brev till polis och åklagare


Vi stödjer en utredning av fallet Felicia

Öppet brev Felicia


TV4 lokala nyheter 070404 Psykoteraput prickad efter 15 årings död.


Styckmordet i Halmstad

Läs denna bok Detta är vårat halland i sverige.

av Lennart Norèn

 

Du förlorade din son Jag förlorade min dotter, Så mycket gemensamt. Vi stod båda helt maktlösa mot Rättsväsendet. Det finns ingen rättvisa eller lagar.

Tack för ditt stöd


STOPPA MOBBING

Till Minne Av

Måns Jenninger

1991 - 2005

Skolor och Kommuner kommer undan för lätt. Claes Vi ska aldrig låta dem glömma våra barn. kram


Hälsning från PAIN

Pain har sedan första stund varit en av våra favoriter "Tack för din hälsning"


Tack Emilush

Så länge vi har skit poliser och åklagare Som inte utreder mord eller följer lagen i sverige, BARNS RÄTTIGHETER.

EMIL sprid ditt budskap om polisen för vi är FLER I SVERIGE SOM FÅTT NOG

AnneliExpressen 19/5-08

Anmälningar på Poliser

Västra Götaland

Skåne

Västernorrland

Västerbotten

Polis i utförsbacke

Utreder sig själva !!


Polis anklagas för att gömma bevis

 

corruptio


Journalist som avslöjar grov kriminalitet bland poliser, åklagare, domstolar, justitiedepartementet och andra myndigheter som har till uppgift att se över rättsväsendet och dess tjänstemän.


Leif GW Persson

Kriminalkommissarie Ingvar Johansson Falkenberg

Polis Vincent Johansson Trollhättan


Socialen och myndigheters utredare skiter i den lilla människan och utreder efter eget tycke!

"Tack" Bo Edvardsson


Läs om Sveriges mörka förflutna, Barnhemsbarn och nutidens hvbhemsbarn. Felicia mfl..

Till alla andra som medverkade,,,det var fint att träffas och jag tänker på er.


Nina min vän Jag är stolt över att känna dig. Tänk om fler kunde vara så modiga som du kramar

 

  Creeper

MediaCreeper  

Ansvarig utgivare: Anneli Pettersson, Databas: feliciasliv.se ©