1990 07 19 - 2005 05 17

Välkommen till Felicias Hemsida

candle

Min älskade dotter Dokument Bilder Korrupta Poliser Länkar Felicias Mamma

Hem

POLIS ÅKLAGARE UTREDNINGAR BESLUT mm.

 

Efter att polis och åklagare lade ned vår andra anmälan på hemmet fick jag nog. Jag krävde att få ta del av vad polis och åklagare gjort i 2 år! Det blir en chock för oss och början på en ännu hårdare kamp. Detta pågår i Sverige. Polis och myndigheter trakasserar oss för att vi vill veta sanningen. Så här illa är det. Vi har inte ett fungerande rättsystem eller polis…

Innan ni börjar vill jag säga att i ALLA mina anmälningar är det polis Solveig Andersson som handlägger...

Hon är väl insatt i vad Felicia fick gå igenom. Och ändå reagerar hon inte. Att hon var sur när jag krävde ut ALLT, på telefon lät hon meddela att om jag struntade i att ringa hela tiden så kunde hon minsann kopiera mina handlingar i stället!

Det lät inte vänta på sig någon dag senare... Jag brukar inte ta in posten men den dagen gjorde jag det, Tack och lov var det jag, och inte lillasyster. Solveig s lilla hämnd = Inkompetens?

Hon hade stoppat i ca 200 ark och foton på döda Felicia i ett TUNT BRUNT KUVERT! som sprängfullt förutsägbart skulle gå sönder på vägen. Det gjorde det också på postterminalen i Alvesta där handlingar och bilder låg utspridda. Allt kom sedan i en genomskinlig plastpåse i brevlådan och det är människor som sett detta.

Bilderna det saknas 1 st. Åklagaren säger att det inte är kriminellt att vara försumlig och jag får nu överklaga min anmälan på Polis Solveig Andersson. Men så här går det till, Se dokument(pdf 2 sid.) Solveig fortsätter vara kränkande och otrevlig var gång vi har kontakt.

1 dödsfallsrapport

En bonde hittar Felicia hängandes i ett träd och kallar på polis. De gör en dödsfallsrapport = tar ned Felicia.. Lyssnar på hemmets personal som säger att Felicia hade livsleda! (Vilket hon inte hade). Polisen stämplar ut henne som självmord. Utan att granska material från platsen de brydde sig inte ens om att framkalla fotona.

INGEN hänsyn tas till att vi familjen säger att det inte stämmer och vi vet att det inte står rätt till. På grund av att polis går på behandlingshemmets version: livsleda rättar sig alla efter det Rättsmedicin skriver "fynden talar för att döden orsakats av hängning" "hon har uttalat livsleda (uppgifter från polisen)" "Att snörfållan på halsen "kan "ha uppkommit genom åtstramning av denna under inverkan av kroppens tyngd". osv.

FÖRSTA anmälan= Vållande till annans död 2005

Polisen gör INGENTING= ingen utredning, inga förhör.

Jag med familj är inne med nya uppgifter och kompletteringar,,, åklagare M-Bong lägger ned.

Vi överklagar flera gånger och får avslag Vi kommer med nya uppgifter men Riksåklagaren tar inte ens in akten,,, utan avslår. Varför ska man ens överklaga? Se Beslut(pdf 5 sidor)

Anmälan mot åklagare Margareta Bong

För att hon inte tittar på bevis och förstör chansen till en utredning.

Lades ned... överklagades lades ned. Se beslut(pdf 4 sidor)

JK Göran Lamberts väljer att blunda.. Han struntar i vilket i alla fall,, det är också överklagat men ingen reaktion = avslag. Se dokument(pdf)

Anmälan mot Finn Sundgren

Läkaren som vägrade låta Felicia komma till Bup... Som ber personalen hälsa Felicia att det är fullt som inte journalfört händelsen.. Som sjukskriver sig 1 år efter Felicias död.. Som vägrar svara oss om han hade telefon kontakt med hemmet 17 maj 05. Han ber oss anhöriga i stort sett dra åt helvete.. .se tidigare dokument .

Detta lades ned. Se beslut(pdf 2 sid.)

Ny anmälan på hemmet= tjänstefel 2007 … 2 år senare

Eftersom rubriceringen Vållande till annans död redan har ”prövats” utan utredningar och förhör blir det tjänstefel, polis Solveig Andersson fortsätter sitt "jobb" och en ny åklagare Marie-Louise Eskilstorp

Nu har vi fått media till att titta på Felicias fall Och de känner väl att de måste göra lite. 2 år senare förhörs ägaren och personal!! De tar till och med lite bilder som ska föreställa kriminalteknisk rapport… Så polis Solveig A tar med åklagaren och fotografen till trädet. Och ser ingenting. För de är där i mars två månader innan och då har inte växtligheten vuxit upp så mycket som den17 maj med taggbuskar och snår. De frågar inte heller de nya ägarna ens om lås och taggbuskar. Trotts nya bevis och vittne.

Jag hade även rätt att ha min advokat med men åklagare Marie-Louise Eskilstorp struntade i hans 2 brev och mina meddelanden. Så jag blir utan mina rättigheter till målsägarbiträde när de skall träffa oss för ett muntligt besked om nedläggningen.

Och rättsmedicin som säger att det inte går att fastställa om hon dog i trädet.... Polisen slängde ju repet med en gång, som kunde bevisat att inte Felicia hängt upp det(hennes dna). De hade ju så bråttom att stoppa ned Felicia i en säck,, de gick inte ens in på hennes rum trots att de "letade " efter någon form av avskedsbrev.

Och eftersom polisen inte lyssnade på oss gjordes inte en vidgad rättsmedicinsk undersökning som kunde bringat mer klarhet.. De hade hunnit ändra det om de velat...

Åklagaren lägger ned. Se beslut(pdf)

UNDER TIDEN HAR 3 SYSKON ANMÄLT HEMMET

De har samma åklagare Marie-Louise Eskilstorp.

Hon lägger ned deras också...... Och för att komma undan ber hon en annan åklagare skriva under det. Och för att garanterat slippa dem så kan de inte överklaga.....Se beslut(pdf)

Samma åklagare och polis .....

Lägger ned mina 2 anmälningar på Falkenbergs kommun = Skola och socialtjänst..

Och för att riktigt kränka oss får vi inte ens veta att de är nedlagda.... skyller sedan på datafel.

NU är åklagare Marie-Louise Eskilstorp Polis Solveig Andersson, Kriminalinspektör Magnus Gedda, Åklagare Margareta Bong anmälda till Inre granskning. Jag har slutat tro att det finns någon rättvisa.

En NY anmälan på hemmet är gjord … Den är rubricerad till Mord alternativt dråp beroende på om hon levde när hon hängdes upp i trädet.

Ska inte rättvisa och lagar vara gratis, ska inte människor och barn vara trygga med polis och åklagare?

En annan utväg är att Socialen Falkenbergs kommun anmäler hemmet,, eftersom det är de som satte Felicia där och betalade för dessa tjänster... Men de har redan gjort bort sig och vill inte ha med saken att göra... De vill glömma Felicia.

Polisen hjälper gärna socialen de vill skydda en politiker och lägger allt åtkomstskyddat i två år. Att få ut material är omöjligt och att anmäla socialen till JO efter två år också omöjligt.

Det verkar som att polisen satt i system att dra ut på tiden så att det inte skall kunna gå att anmäla till JO. Och JO i sin tur sitter numera i knät på myndigheterna istället för att värna om folket. JO ett hot

 
 Nyheter och Länkar mm.


Ny anmälan om ung flickas död


Stiftelsen RÄTTSSTÖDSFONDEN - SRSF
- Opinion mot kollegialt frimureri i svenska domstolar -

Vi Bevakar Fallet Felicia brev till polis och åklagare


Vi stödjer en utredning av fallet Felicia

Öppet brev Felicia


TV4 lokala nyheter 070404 Psykoteraput prickad efter 15 årings död.


Styckmordet i Halmstad

Läs denna bok Detta är vårat halland i sverige.

av Lennart Norèn

 

Du förlorade din son Jag förlorade min dotter, Så mycket gemensamt. Vi stod båda helt maktlösa mot Rättsväsendet. Det finns ingen rättvisa eller lagar.

Tack för ditt stöd


STOPPA MOBBING

Till Minne Av

Måns Jenninger

1991 - 2005

Skolor och Kommuner kommer undan för lätt. Claes Vi ska aldrig låta dem glömma våra barn. kram


Hälsning från PAIN

Pain har sedan första stund varit en av våra favoriter "Tack för din hälsning"


Tack Emilush

Så länge vi har skit poliser och åklagare Som inte utreder mord eller följer lagen i sverige, BARNS RÄTTIGHETER.

EMIL sprid ditt budskap om polisen för vi är FLER I SVERIGE SOM FÅTT NOG

AnneliExpressen 19/5-08

Anmälningar på Poliser

Västra Götaland

Skåne

Västernorrland

Västerbotten

Polis i utförsbacke

Utreder sig själva !!


Polis anklagas för att gömma bevis

 

corruptio


Journalist som avslöjar grov kriminalitet bland poliser, åklagare, domstolar, justitiedepartementet och andra myndigheter som har till uppgift att se över rättsväsendet och dess tjänstemän.


Leif GW Persson

Kriminalkommissarie Ingvar Johansson Falkenberg

Polis Vincent Johansson Trollhättan


Socialen och myndigheters utredare skiter i den lilla människan och utreder efter eget tycke!

"Tack" Bo Edvardsson


Läs om Sveriges mörka förflutna, Barnhemsbarn och nutidens hvbhemsbarn. Felicia mfl..

Till alla andra som medverkade,,,det var fint att träffas och jag tänker på er.


Nina min vän Jag är stolt över att känna dig. Tänk om fler kunde vara så modiga som du kramar

 

  Creeper

MediaCreeper  

Ansvarig utgivare: Anneli Pettersson, Databas: feliciasliv.se ©