1990 07 19 - 2005 05 17

Välkommen till Felicias Hemsida

candle

 

Min älskade dotter Dokument Bilder Korrupta Poliser Länkar Felicias Mamma

Hem

Här är Dokument och Felicias egna anteckningar mm.

Relaterat till Skolan.

Relaterat till Vård BUP, Socialen och Behandlingshem

Relaterat till Polis och Åklagare

Politiker och myndighetspersoners uttalanden

 

Jan Dickens Jan Dickens

Socialchef Jan Dickens får sparken och 1,8 milj. för att ha misskött sig. Erbjuds nu att bli politiker i Falkenbergs kommun. Här är inga samveten för Felicia som dödades. Här är inga sorgsna miner. SÅ HÄR GÅR DET TILL. Vipps var en oduglig socialchef som satt och ljög oss rakt upp i ansiktet, Nu en politiker. Som kommer att ljuga för er alla. Bojkotta Socialdemokraterna i Falkenberg så länge Dickens sitter där. För han vet inte vad mänskliga rättigheter innebär.

RIKSPOLISSTYRELSEN struntar i att polis och åklagare inte utreder brott.

ViceChefsÅklagare Margaretha Bong kritiseras ständigt av JO men får fortsätta vara en säkerhetsrisk. Åklagarmyndigheten i Halmstad är kända för att göra ett dåligt jobb.

Margaretha Bong Margaretha Bong

Så här säger BO-mannen och Rädda barnen ,FN förbundet,,

Men Barnkonventionen då? VARFÖR SER NI INTE TILL ATT SVERIGE FÖLJER DEN ENLIGT LAG..,, Citat "Vi tar inga enskilda fall"

Länsstyrelsen skyfflar över ansvaret till polis och åklagare.

Länsstyrelsen fick larm månaden innan på att det inte stod rätt till "en allvarlig kritik" på hvb hemmet..... När Felicia dog 1 mån senare Var det bara "kritik". Hon var ju bara dödad??

Jag vägrar att acceptera att sånt här får hända i Sverige. Barn Ska inte vara "HANDELSVAROR" som vuxna utnyttjar. Barn som försvinner, dödas och polis ser mellan fingrarna. Och att Socialen gömmer sig bakom sekretess och ANSVARSFRIHET med en lag som går över allt. Den heter SOCIALTJÄNSTLAGEN och gör dig till Bond med rätt att döda, Låsa in på obestämd tid. Och Förfölja folk.

Det jag och familjen fick uppleva av en" REN HÄNDELSE" har Sveriges myndigheter och socialtjänst hållit på med i över 80 år.

Det som ungdomar berättat Är skrämmande. Det vi och andra ungdomar och barn drabbades av är vidrigt!.

Jag gick med i en förening en kort tid och trodde att man lyssnade och kunde påverka. Det kanske går men Sveriges regering och andra myndigheter följer inte lagar. Och man utsätts för hatbrott och du hotas till tystnad av Politiker, Tjänstemän och privatpersoner som lever gott på dessa privata behandlingshem och allt som ingår.

DET ÄR GROVA PENGAR ATT TJÄNA PÅ BARN. Ofta är det politiker eller tjänstemän som skaffar sig ett bolag och har det som en bisyssla. Ofta är det rena familjeföretag med vänner som driver dessa. Så var det också på Kastellet (Castrum AB) där Felicia var placerad..

I dag är vår familj mer eller mindre rättslösa. Som en polis sa- Nu har du berättat vad som hänt Och nu gör du bäst i att hålla käft för din egen säkerhet. Man tror inte det är sant. Men så är det.

Från första stund vi anmälde till polis lade man det som åtkomstskyddat = det var ju en politiker inblandad. Sedan började man mörka, trötta ut oss. Systematiskt lägga ned anmälningar trotts bevisning.

Jag gick ur föreningen och gör Det som Felicia hade varit stolt över. Att upplysa om vad som händer ungdomar i dag. Detta ska inte vara förgäves och vi tystnar inte för att ni hotar oss. Ni som bedriver hem för ungdomar för pengarnas skull och inte värnar om deras rättigheter NI SKA BORT!

En socialtjänst som är ansvarig för dessa och sedan på fritiden tjänar pengar på dem och dessutom betalar man för barn som blir mördade? En socialtjänst som enligt lag ska samarbeta med organisationer .

 

 

 

Sverige har ett MÖRKT förflutet som ingen vill ta ansvar för ENS ERKÄNNA men nu får det vara nog Sverige ska göra rätt för sig.. Som andra länder gjort för sina invånare.

OCH DÅ KOMMER VI IN PÅ POLITIKER OCH LAGEN och HAAG För detta fortsätter än i dag.

Fredrik Reinfeldt säger så här

Fredrik Reinfeldt Fredrik Rainfeldt

Och Han fick en Chock när han fick en undervisning av Sveriges förflutna!? Han har lärt sig säger han? ÄNDÅ GÖR HAN INTE ETT DUGG ÅT DET SOM HÄNDER I DAG. Barnen och föräldrar i dag. Jag och föreningen har ansökt om möte ett helt år. Vi väntar ännu.

Nu till nr 2- Läs hennes "vision" genom att trycka på hennes namn. Stämmer det bra med verkligheten???

Beatrice Ask Beatrice Ask

Beatrice Ask- Hon som ska ta hand om våra "lagar" Vad hon gör för nytta kan man fråga sig. Enligt den allra första paragrafen i vår grundlag ska nämligen "ALL OFFENTLIG MAKT I SVERIGE UTGÅ FRÅN FOLKET" men de vägrar lyssna på oss -folk och föreningar. Är man i gräddfilen så struntar man i vad de vanliga dödliga tycker Eller genomlever. Hur kan man döda ett barn och gå fri? Jag förstår att hon är förtvivlad.

Vi vill ha till en lagändring = ANSVAR PÅ TJÄNSTEMÄNEN mm. Vi ansökte om möte och hon vägrar och bollar vidare med diverse ursäkter. Fy vilket förtroende de har till dessa JK och JO !!!! JO kritiserar åklagare Bong? Men det rinner av henne som vatten på en gås, tror ni hon bryr sig?

JO fick in 50 anmälningar på fallet Louis (flickan i tältet) - Då ändrar man sig? Men Åklagaren lade ändå ned socialchefens agerande. Nej rättvisa och lagar har försvunnit i Sverige.

Här dödas barn i Sverige mot betalning och ingen har koll på Socialen i Falkenberg. Polis Mörkar och Åklagaren lade ned allt som gick att lägga ned. Mördare går fria.

Hvb, hem är lönsamt. Och att missköta sig som socialchef är ännu mer lönsamt. Utan ansvar kan man bete sig hur som helst.

Här har vi fallet Louise Ett barn som aldrig fick vara barn -åklagaren lade ned Socialen går fria.

Vedklyvs målet i halland Flicka på fosterhem förlorade fingrarna i en vedklyv -åklagaren lade ned!!!

Osv osv ....VILKA RÄTTIGHETER HADE DESSA BARN!???? Hallå Barnkonventionen. Rädda barnen...BO mannen medflera. Men oj jag glömde ni tar inga enskilda fall Och ni politiker struntar ju i detta. BEATRICE ASK! Att du inte ens bryr dig om hur polis och åklagare missbrukar sin ställning är skam...

Beatrice Ask du ska se till att åklagare utreder brott och mord på barn.

 

Nu till nr 3.ni kan läsa om Marias storslagna "VISIONER" tryck på hennes namn

Maria Larsson Maria Larsson

Maria Larsson... Du sitter och hittar på lite förslag utan de minsta fakta, Djupare underlag, erfarenhet eller förståelse.

Jag har sökt möte med dig länge nu och ditt brev var bara svart text utan känsla. (påminnelse till Maria). Sedan kom ditt kungörande, När vi läst dessa skräck rader Blev vi ännu mer angelägnare om att få träffa dig. För DU måste lyssna på mig och andra drabbade som har fakta.

Och när fallet Louise kom upp och SVT Argument och vi ville att du Maria skulle svara på våra frågor angående socialtjänsten mm. Men det passade inte dig. Nej och Nej Inte nog med att lagen vände flickan ryggen.. Det gjorde du också. Genom att fortsätta undvika DE MEST UTSATTA.

Den A4 du presenterat med hot, tvång och hemlighetsmakeri hjälper ingen familj. För problemen ligger hos skola, socialtjänst mm.

”Inkompetenta socialarbetare ödelägger liv”

Myndigheter som antingen fått info och struntat i den. Eller gjort just hemliga utredningar med bara Socialens dåliga opartiska utredning, Det stora problemen ligger kvar, LÄS,Socialen ska EJ ha mera makt De ska ha nya rutiner och ansvar på tjänsteman.

Men det du Maria,, Det nämns inte en gång att socialen måste bli bättre på att ta hänsyn och kompensera fel. Du Maria har ett ANSVAR mot folket och det är att se till att Social Chefer tar ansvar för handlingar och inte belönas för att missbruka sin a befogenheter,

Ännu mindre att de betalar ut pengar till hvb hem som dödar barn, Misshandlar, Utnyttjar. Så tänk om du skulle leva efter din "VISION" och inte bara snacka vackra ord. VI SKA FAKTISKT LEVA I DIN "vision" och det gäller i högsta grad Beatrice Ask också!!

Nästa stora poet.

Carl Bildt Carl Bildt

Då kommer vi in på Carl Bildt Jag har skrivit till dig också men du bollade över till Maria Larsson. Att jag skrev till dig är för att du sitter med i gruppen för mänskliga rättigheter. Men något svar har jag inte fått.

Så jag får väl tolka det som att du tycker det är helt Ok det som händer i Sverige. Eller att du inte FÅR tycka någonting om Sverige? Att stå och prata sig varm, Du sa Respekt för mänskliga rättigheter, Demokrati och lag. Om Bildt, dokument 1 2 3 4

Det är inte bara att skriva på om brott mot mänskliga rättigheter det måste visas att det blir något gjort också.

”Justice must not only be done, it must also be seen to be done!” (Europadomstolen, Strasbourg)
(Rättvisa skall inte bara skipas, det måste även synas att det är rättvisa som skipats!)

Granska det som händer i Sverige I SOCIALTJÄNSTEN, I FOSTERHEM, I HVB HEM,, Och sedan början av 1900 talet placerade socialtjänsten barn som slavar åt bönder och fick bo i ladan, Eller utföra andra sysslor Där barn i dag blivit en handelsvara, De blir utsatta för psykisk och fysisk tortyr, Sex övergrepp

Med sina söndertrasade liv i dag försöker de få en värdig behandling SOM DE HAR RÄTT TILL!! "Vi som har mänskliga rättigheter"

De till och med dödar barn,, MITT BARN, OCH SVERIGE - STATEN, NI HAR TILLÅTIT DETTA HÄNDA OCH DET FORTSÄTTER. Detta är inte ett enskilt fall.

Annie Johansson Annie Johansson

Du vet lilla Annie (c) I din mänskliga rättigheter grupp.. Hon tror att folk visste att de kunde skriva till JO för 60 år sedan. Och hon tyckte jag/vi skulle ringa AMNESTY,, Men de tar inga sådana här problem,, hon missade det,,1 ...2 ....3 .MR gruppen vet om Felicia och Louise

TÄNK ATT DET SKULLE BEHÖVAS 50 ANMÄLNINGAR TILL JO FÖR ATT DE SKULLE "BESVÄRA SIG" OCH ÄNDRA SITT AVSLAG I FALLET LOUISE???? ÄR DETTA DEMOKRATI? RÄTTVISA?

NÄR POLITIKER SITTER OCH LÅSER IN SIG OCH VÄGRAR LÅTA FÖRENINGAR SOM TAR ENSKILDA FALL KOMMA TILL TALS?

JO - Mats Melin Mats Melin

JO Mats Melin Tycker det är helt okej att polis lägger ned Felicias fall utan att ens titta på materialet.

Att ha spelat in ett erkännande från polis är inte nog. Vi nöjde oss inte med det svaret utan krävde att få ta del av vad handläggare Per Lindblom grundade sitt beslut på.

Och fick dessa upplysningar i posten några dagar senare. Vi blev inte klokare av detta och JO ville inte prata om beslutet. Jag kollade då upp vad som har gjorts eller inte gjorts, för Per har inte pratat med någon utav de jag varit i kontakt med han har bara skrivit av ett par nummer och precis som Gedda skrivit av fallet utan att titta på materialet.

Konfronterar Per med detta och berättar att uppgifterna han granskat eller inte granskat inte har något med den anmälan vi gjort till JO. Detta tycker också polis var konstigt det dokument som gällde Solveigs tjänstefel skickades till Polis Ulf Sempert(då i Falkenberg numera i Malmö) kollega till Solveig, Team Göteborg internutredning fick aldrig anmälan ang. Solveig.

Jag påtalade också att anmälan ang. Gedda och Solveig skulle behandlas separat och Per sa då att vi får göra en överklagan där vi tar upp vad vi tyckte gjorts fel och denna skulle sändas till honom. Per poängterar också att de inte utreder fall som är äldre än två år, Jag sa att -Men Geddas brott erkändes först nu våren 08. Detta bryr sig inte Per om.

Med detta lägger JO locket på och vill inte vara med längre! Med slutkommentar av Per Lindblom att "det är oftast så här det ser ut" och Mats Melin skriver glatt på.

Att JO inte tycker om att utreda rättsväsendet syns här angående Åklagare Bång som först hade fingrarna i syltburken ang. Felicia. JO har idag blivit ett hot (lägg sista stycket i texten på minnet.)

När politiker godkänner att barn blir dödade på privata hvb hem Och socialtjänsten får behandla folk hur som helst och JO,JK och andra kontroll myndigheter INTE FUNGERAR.

JK - Göran Lambertz

OCH NÄR ÅKLAGARE OCH POLIS Inte längre skyddar barn ISTÄLLET SER DE MELLAN FINGRARNA MED ERT GODKÄNNANDE... FELICIA Mördades och fallet LOUISE! Hon får inte ens upprättelse efter allt hon varit med om. De är inte ensamma.

Mona Sahlin Mona Sahlin

Och eftersom MONA SAHLIN skulle in i regeringen så skrev jag brev /flera för att jag tänkte att hon skulle bry sig om barnen i dag.....Men hon bollar tillbaka till Maria Larsson, Beatrice Ask, JK, JO -Och med den vanliga ursäkten - POLITIKER FÅR INTE LÄGGA SIG I ENSKILDA FALL och struntade i att läsa att vi är en förening med massor med fall.... Så alla ni som röstar,, tänk till!

Politiker är inget att lita på. De är klubben för inre beundran,, De är de som håller varandra om ryggen, och försöker glänsa med det vackraste talet. Och de drar sig inte det minsta för att trampa på de svaga eller ljuga.

När man kommit in i gräddfilen så kan man hemligstämpla allt som är otrevligt som polis och myndigheter gör och regering.

Det är inte konstigt att det kommer nya Organisationer som fått nog av de bristfälliga och verkningslösa lagar och regler vi har i Sverige.

För det går fortare att skapa något eget än att försöka ändra på lagar genom att Upplysa politiker som inte umgås med vanligt folk.

FAKTA det tog närmare 7 kämpiga år att försöka få skolan att förstå att Felicia Behövde Extra stödresurser.

2 år att göra olika anmälningar

Det tog 2 år innan vi fick veta av polis vad Felicia utsattes för och fortfarande får vi ringa och fråga - gräva - KRÄVA svar.

2år att försöka få till möten med regeringen.

Så den som tänker göra något bra för folket i dag ,, får vänta länge För de lyssnar ej på dig eller mig ....

Ska ni rösta så tänk efter en stund, på socialchef Dickens i Falkenberg som får sparken för att misskött ekonomi och Felicias fall har sina ryggdunkare, nu blir han politiker och ännu rikare.. ska Sådana styra oss medborgare känns det rätt?

Vi har vice chefsåklagare Margareta Bong som ständigt bryter mot JO och struntar i att utreda Felicias död Är sådana något att lita på?

Poliser som inte utreder brott och mord Är det ett samhälle vi vill ha?

Men bevisen i styckmåls rättegången som sabbades brydde sig polisen inte om Precis som Felicias bevis = samma polis och åklagarmyndighet.

 

NYTT FRÅN Maria Larsson Folkhälsominister Nu har vi lyckats få till ett möte 5 mars 08 angående de äldre.

Och jag hoppas hon lyssnar ordentligt denna gång men det är väl för mycket begärt ...än en gång missar hon att jag har ansökt möte för barnens rätt till liv i dag /stulen barndom och inte ett enskilt fall... Och att hon träffade stulen barndom angående de äldre i januari 07 ..då borde hon känna till föreningen. De vill inte se SANNINGEN av deras misslyckande.

 

Fortsättning följer.

 Nyheter och Länkar mm.


Ny anmälan om ung flickas död


Stiftelsen RÄTTSSTÖDSFONDEN - SRSF
- Opinion mot kollegialt frimureri i svenska domstolar -

Vi Bevakar Fallet Felicia brev till polis och åklagare


Vi stödjer en utredning av fallet Felicia

Öppet brev Felicia


TV4 lokala nyheter 070404 Psykoteraput prickad efter 15 årings död.


Styckmordet i Halmstad

Läs denna bok Detta är vårat halland i sverige.

av Lennart Norèn

 

Du förlorade din son Jag förlorade min dotter, Så mycket gemensamt. Vi stod båda helt maktlösa mot Rättsväsendet. Det finns ingen rättvisa eller lagar.

Tack för ditt stöd


STOPPA MOBBING

Till Minne Av

Måns Jenninger

1991 - 2005

Skolor och Kommuner kommer undan för lätt. Claes Vi ska aldrig låta dem glömma våra barn. kram


Hälsning från PAIN

Pain har sedan första stund varit en av våra favoriter "Tack för din hälsning"


Tack Emilush

Så länge vi har skit poliser och åklagare Som inte utreder mord eller följer lagen i sverige, BARNS RÄTTIGHETER.

EMIL sprid ditt budskap om polisen för vi är FLER I SVERIGE SOM FÅTT NOG

AnneliExpressen 19/5-08

Anmälningar på Poliser

Västra Götaland

Skåne

Västernorrland

Västerbotten

Polis i utförsbacke

Utreder sig själva !!


Polis anklagas för att gömma bevis

 

corruptio


Journalist som avslöjar grov kriminalitet bland poliser, åklagare, domstolar, justitiedepartementet och andra myndigheter som har till uppgift att se över rättsväsendet och dess tjänstemän.


Leif GW Persson

Kriminalkommissarie Ingvar Johansson Falkenberg

Polis Vincent Johansson Trollhättan


Socialen och myndigheters utredare skiter i den lilla människan och utreder efter eget tycke!

"Tack" Bo Edvardsson


Läs om Sveriges mörka förflutna, Barnhemsbarn och nutidens hvbhemsbarn. Felicia mfl..

Till alla andra som medverkade,,,det var fint att träffas och jag tänker på er.


Nina min vän Jag är stolt över att känna dig. Tänk om fler kunde vara så modiga som du kramar

 

  Creeper

MediaCreeper  

Ansvarig utgivare: Anneli Pettersson, Databas: feliciasliv.se ©