1990 07 19 - 2005 05 17

Välkommen till Felicias Hemsida

candle

Min älskade dotter Dokument Bilder Korrupta Poliser Länkar Felicias Mamma

Hem

Dan & kersin Larsson

 

Här är Dan Larsson Som i dagsläget jobbar på Metria i Falkenberg och har gjort jobb för projektet med tomter på Brunekulle i Skrea.

Detta ska du veta om Dan Larsson och hans familj. Dan Roger Larsson bor med sin fru Ingrid Kjerstin Margareta Larsson på Rimmare Vägen 54 B 31138 Falkenberg

De bedrev privat HVB hem där Misshandel och övergrepp och mord blev en naturlig del av vardagen tills jag fick stoppat dem.

På denna hemsida ligger dokument och info om detta helvete som några barn fick genomleva, vår dotter överlevde inte

Detta var barn som inte hade gjort några brottsliga saker. Vår dotter vart mördad för att Dan Larsson var girig och ville tjäna stora pengar. De andra barnen har fått skador för livet, de är traumatiserade och har tappat tron på samhället.

DE VALDE INTE ATT KOMMA TILL DETTA HELVETE !

Klanen Larsson med vänner och som Mer än gärna hjälpte till med misshandeln.

Vad Dan Och David gjort kan ni läsa i förhören med barnen på framsidan och hur de mördade Felicia är bara att läsa på framsidan.

Här kommer nu fakta om Dan Larssons son med fru in i bilden

Mikael Larsson och Anna Sandberg Skrädda Stavas väg 35 31136 Falkenberg

Anna Sandberg fick en allvarlig kritik på sig från länstyrelsen när hon kastade vatten och välte sängar för barnen. Hemmet med personal ,familj fick en allvarlig kritik på hur de hanterade vår dotter

Hon var också en av dem som var med och utförde några av de hundratalet kvävnings på det minsta barnet, man lade kudde och täcke över hans huvud och satte sig på det, han har en nackskada som plågar honom än idag.

Sonen Mikael var en som gav sig på en annan pojke då han inte orkade göra läxan , då fick han sova i ladan,,, ja du kan själv läsa hans mail.

Det fanns 3 till som var med och misshandlade. Det kommer framöver. Men om deras vän Ann katrin Davidsson kan ni läsa på framsidan.

Kvävnings försöken var satt i system.

Nästa gång vi behöver anlita Metria så kommer vi KRÄVA slippa få se denna barna mördare. Vi står inte för konsekvenserna!

Du ! Dan Roger Larsson !

Du var med och misshandlade henne och de andra barnen

DU Valde att ni skulle släpa ned henne till ån än att starta första hjälpen,ringa ambulans.

Du stod och hängde upp hennes kropp.

DU brände upp hennes kära dagbok med alla uppgifter om hur ni plågade dem. Alla på hemmet läste hennes mest privata saker och även det ni utfört på barnen och henne.

DU gav Nils Erik Ansersson ett brev som han fick lägga på bårhuset, för att avleda misstankar. men vi visste att detta inte stod rätt till.

Du krävde 180 000 kr som prutades som betalning för tid FELICIA skulle varit där fastän du gett alla i personalen avsked tidigare på dagen samma dag hon mördades.

Och otroligt fick du det av en man som är lika ohederlig, den dåvarande socialchefen Vid namn Jan Dickens (S) Kommer en uppdatering med Jan Dickens som sitter i oppositionsrådet i dagsläget. Då det har framkommit nya uppgifter som gör honom ännu mer olämplig som kommun politiker

 

 

 

 

Dan och Kerstin har bott i Roarsjö utanför Svenjunga och har döpt om sitt bolag till Myranda AB från att ha hetat castrum AB

Myranda AB har funnits som företag sedan 1997. Verksamheten har skiftat men sedan 2006 har grundstenen varit Maskinbrodering. Detta är nu under 2015 avvecklat och finns ej mer

Företaget drivdes som ett familjeföretag med Kerstin och Dan Larsson som ägare.

Myranda AB

De har gjort förkläden till bland annat Zoegas Försäljare

 

Det är anmärkningsvärt att ett så stort företag använde sig av ett ett så oseriöst företag som byggt upp sin verksamhet på vårdslös barnhantering med som leverantör.

En verksamhet som tjänat grova pengar på att ta hand om utsatta barn. som sagt var efter 2006 är grundstenen maskinbrodering, men innan dess heter bolaget Castrum AB då var grundstenen HVB- Hem. Guldgruvan Castrum AB

Väl investerade pengar för att göra det man brinner för, inte var det barnens säkerhet och välmående som kom först. Att kräva in 180 000 kr för utebliven tid efter ett barns död och att man samtidigt sagt upp all personal är inget detta företag har några samvetskval över. Det vill säga personalen sparkades, vår dotter dog men pengarna skulle in.

Och Falkenbergs kommun är bra på att sopa saker under mattan. Med kommunalrådet Wernersson och kompani som styr Falkenberg. googla, artikeln." Kanske olagligt att Wernersson fick kommunalt uppdrag för att hans bolag har en unik insyn."

Det är väl dokumenterat hos länsstyrelsen, Polis och mediagranskningar vad som föregick på detta hem.Våld, Bestraffningar, Övrgrepp och Mord. Granngårdarna hade otaliga påhälsningar av gråtande barn.

Därför är det märkligt att ett företag som Nestle/Zoegas anlitade detta företag.

Mari-louise Elmgren informationschef på Nestle säger: Barnkonventionen som innefattar barnarbete och handel med barn är vår ledsstjärna, leverantörer har som krav att leva upp till detta annars blir de inte godkända.

 

 

 

 

 
 Nyheter och Länkar mm.


Ny anmälan om ung flickas död


Stiftelsen RÄTTSSTÖDSFONDEN - SRSF
- Opinion mot kollegialt frimureri i svenska domstolar -

Vi Bevakar Fallet Felicia brev till polis och åklagare


Vi stödjer en utredning av fallet Felicia

Öppet brev Felicia


TV4 lokala nyheter 070404 Psykoteraput prickad efter 15 årings död.


Styckmordet i Halmstad

Läs denna bok Detta är vårat halland i sverige.

av Lennart Norèn

 

Du förlorade din son Jag förlorade min dotter, Så mycket gemensamt. Vi stod båda helt maktlösa mot Rättsväsendet. Det finns ingen rättvisa eller lagar.

Tack för ditt stöd


STOPPA MOBBING

Till Minne Av

Måns Jenninger

1991 - 2005

Skolor och Kommuner kommer undan för lätt. Claes Vi ska aldrig låta dem glömma våra barn. kram


Hälsning från PAIN

Pain har sedan första stund varit en av våra favoriter "Tack för din hälsning"


Tack Emilush

Så länge vi har skit poliser och åklagare Som inte utreder mord eller följer lagen i sverige, BARNS RÄTTIGHETER.

EMIL sprid ditt budskap om polisen för vi är FLER I SVERIGE SOM FÅTT NOG

AnneliExpressen 19/5-08

Anmälningar på Poliser

Västra Götaland

Skåne

Västernorrland

Västerbotten

Polis i utförsbacke

Utreder sig själva !!


Polis anklagas för att gömma bevis

 

corruptio


Journalist som avslöjar grov kriminalitet bland poliser, åklagare, domstolar, justitiedepartementet och andra myndigheter som har till uppgift att se över rättsväsendet och dess tjänstemän.


Leif GW Persson

Kriminalkommissarie Ingvar Johansson Falkenberg

Polis Vincent Johansson Trollhättan


Socialen och myndigheters utredare skiter i den lilla människan och utreder efter eget tycke!

"Tack" Bo Edvardsson


Läs om Sveriges mörka förflutna, Barnhemsbarn och nutidens hvbhemsbarn. Felicia mfl..

Till alla andra som medverkade,,,det var fint att träffas och jag tänker på er.


Nina min vän Jag är stolt över att känna dig. Tänk om fler kunde vara så modiga som du kramar

 

  Creeper

MediaCreeper  

Ansvarig utgivare: Anneli Pettersson, Databas: feliciasliv.se ©